Onze organisatie

Reismedia is een internationale georiënteerde en toonaangevende speler op de markt van publishing. De organisatie bestaat uit een team professionals met een passie voor de commerciële luchtvaart, (zaken)reizen, travelindustrie, events en social media. Ruim 20 medewerkers, freelancers en stagiairs werken dagelijks aan het brengen van nieuws en het organiseren van evenementen.

Ruim een miljoen unieke bezoekers volgen maandelijks het nieuws op een of meerdere titels van de Reismedia Groep.

Wat ons typeert is het enthousiasme voor communicatie, (zaken)reizen en mobiliteit. We brengen het verhaal op een objectieve, transparante wijze met een positieve ondertoon. Dit doen we in woord en in beeld. Letterlijk wekelijks zijn een of meerdere medewerkers op reis om verslag te doen over de commerciële luchtvaart, zakenreizen, de reisindustrie, bestemmingen en het vervoer naar de bestemming.

Reismedia geeft diverse online- en printtitels uit voor de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie. Naast verschillende websites, waaronder Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Reisbizz.nl, Aviabanen.nl, Reisjobs.nl en Careerexperience.nl geeft Reismedia voor de titels Luchtvaartnieuws, Triptalk, Reisbizz en Beroepenmarkt aparte magazines en specials uit.

Reismedia organiseert een jaarlijks meerdere events travel trade en de zakenreis- en mobiliteitsindustrie.