Duurzaamheid

“Het is een prachtige tijd als je kijkt naar de duurzaamheidsontwikkelingen en het bewustzijn in de samenleving van een gezonde leef- en werkomgeving. Deze ontwikkelingen zullen zich in rap tempo verder ontwikkelen en volgende generaties weten niet beter of hun leven bestaat uit allerlei vormen van duurzaam vervoer, duurzame woningen en kantoren, verantwoord eten, etc. Dit alles dankzij de stappen die wij nu zetten naar een duurzame samenleving.”

“Voor mij persoonlijk speelt duurzaamheid en duurzaam denken een enorme belangrijke rol. Ik woon in een woning waarbij zonnepanelen zorgen voor een €0 rekening aan het einde van het jaar voor stroom en warmte.”

“Ik compenseer de vluchten die ik maak door al tientallen jaren geen vlees te eten en elektrisch te rijden. Verder rijd ik 90 procent van de tijd met de trein van en naar ons kantoor op Schiphol, en waar het maar even kan ook naar klanten, relaties, interviews en events. In de trein werken is daarnaast ook nog eens zeer efficiënt.”

“Ook onze medewerkers omarmen gelukkig het openbaar vervoer voor hun woon-werkverkeer en afspraken buiten de deur. Een belangrijke reden om in 2017 met ons kantoor naar Schiphol te verhuizen was de bereikbaarheid per openbaar vervoer. Per 1 december 2023 verhuizen we naar Utrecht in een centraal verzamelkantoor op 2 minuten lopen van Utrecht CS.”

“Vanzelfsprekend werken we zo duurzaam mogelijk met onze documenten in de cloud, paperless, etc.”

“Samengevat: wij houden ons actief bezig met duurzaamheid om van deze wereld een betere plek te maken en ik kijk dan ook uit naar wat we het komende jaar allemaal zullen presteren.”

Rob Somsen
Directeur-Eigenaar

Reismedia Group